Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta merakla beklenen aday belli oluyor: Tarih verildi

Uşak’ta Merakla Beklenen Aday

Uşak’ta Merakla Beklenen Aday Belli Oluyor: AK Parti’nin 15 Ocak’ta Açıklayacağı Belediye Başkan Adayı

Uşak’ta yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken, AK Parti’nin Uşak Belediye Başkan adayı için meraklı bekleyiş sürüyor. 15 Ocak 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağı isim, ilin siyasi arenadaki dengelerini de şekillendirecek.

2019’daki yerel seçimlerde AK Parti’nin zaferiyle başkanlık koltuğuna oturan Mehmet Çakın, yapılan kamuoyu yoklamalarında önde görünüyor. Ancak AK Parti’nin resmi adayının açıklanmasıyla bu denge değişebilir. Çakın’ın performansı ve hizmetleri, tekrar aday gösterilmesinde etkili olabilirken, yeni bir aday tercihi de sürpriz olabilir.

Diğer taraftan, CHP’nin aday adayları Dr. Ali Ercan, Prof. Dr. Barış Metin ve Mimar Çağlar Samancı, kendi aralarında ön seçim yapılmasını istemişti. Ancak henüz bu sürecin nasıl ilerleyeceği belirsizliğini koruyor.

Uşaklıların ve siyasetin gözü, 15 Ocak’ta resmi açıklama ile AK Parti’nin aday tercihine odaklanmış durumda. İldeki siyasi dinamikler ve aday tercihleri, ilerleyen günlerde şekillenirken, herkesin dikkatini çeken bu süreç, ilin geleceği adına önem taşıyor.

Uşak’ta yaşayanlar, seçim yaklaşırken adayların vizyonunu ve vaatlerini merakla beklerken, AK Parti’nin 15 Ocak’taki açıklaması, ilin siyasi gündemine yön verecek gibi görünüyor.

Gelişmeleri takip etmeye devam edin, Uşak’ın yeni belediye başkan adayı yakında belli olacak.

Belediye Başkan Adayımız Sezer ATEŞ
Sıradaki Haber Uşak MHP adayı Ateş Toki mahallesini ziyaret etti