Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta 14 Nisan 2024’te 5 kişi vefat etti

Uşak’ta Bugün Defnedilecek Cenazeler

Uşak’ta Bugün Defnedilecek Cenazeler

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün şehrimizde birkaç kişinin cenaze töreni düzenlenecek. İşte detaylar:

  1. Döndü Doğan: Ramazan, İbrahim ve Gülümser Doğan’ın ablası olan Döndü Doğan’ın vefatı gerçekleşmiştir. Cenazesi, İkindi namazının ardından Bölme Merkez Camii’nden alınarak Bölme Mezarlığı’nda defnedilecektir.
  2. Refiye Tekin: Fahrettin Tekin’in annesi olan Refiye Tekin’in vefat ettiği belirtilmiştir. Cenaze töreni, Öğle namazının ardından Aydın Camii’nde düzenlenecek ve defin işlemi Koyunbeyli Köyü’nde gerçekleştirilecektir.
  3. Mustafa Kunat: İsmail Kunat’ın babası Mustafa Kunat’ın vefatı yaşanmıştır. Cenaze namazı, İkindi vakti Zümrüt Camii’nde kılınacak ve defin işlemi Elmalıdere Mezarlığı’nda gerçekleştirilecektir.
  4. Ümmü Gülsüm Osmancık: Fikri Osmancık’ın eşi olan Ümmü Gülsüm Osmancık’ın vefat ettiği bildirilmiştir. Cenaze töreni, Öğle namazının ardından Kayağıl Köyü’nde düzenlenecek ve defin işlemi orada gerçekleştirilecektir.
  5. Mehmet Ali Söğüt: Celal ve Fadime Söğüt’ün oğlu, Coşkun, Nurten ve Fatma Söğüt’ün kardeşi olan Akarca Köyü’nden emekli sağlık memuru Mehmet Ali Söğüt’ün vefatı gerçekleşmiştir. Cenaze namazı, İkindi vakti Yücetepe Camii’nde kılınacak ve defin işlemi Şekerevleri Mezarlığı’nda yapılacaktır.