Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta KPSS Şartsız Okullara Personel Alımı Başladı

Uşak ilinin merkez ve

Uşak ilinin merkez ve ilçeleri olan Eşme, Ulubey, Banaz, Karahallı ve Sivaslı’da, KPSS şartı aranmaksızın okullara personel alımı süreci başladı.

Başvuru Koşulları Neler?

Uşak ilçelerinde bulunan okullara başvuruda bulunacak adaylardan, KPSS puanı aranmamaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların 18 yaşını doldurmuş olması, İŞKUR işsizlik kaydına sahip olması, emekli veya malul aylığı almıyor olması, öğrenci statüsünde bulunmaması (açık öğretim veya açık lise öğrencileri başvurabilir) gerekmektedir. Ayrıca, adayların çalışma sonucu elde edilen hane gelirinin net asgari ücretin 1,5 katını aşmaması koşulu da aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Uşak ilçelerindeki okullara başvurular hemen başlamış olup, en geç [Belirtilen Tarih] tarihine kadar devam edecektir.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Okullara personel alımı için başvurular, İŞKUR resmi internet adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. Adaylar başvurularını ilgili ilçe ve okul bilgisine göre İŞKUR’un internet sitesi üzerinden yapmalıdır.

TYP İş İlanlarına Başvuru Linki

Alınacak İlçeler ve Okullar

Uşak ilinin merkez ve ilçeleri olan Eşme, Ulubey, Banaz, Karahallı ve Sivaslı’da bulunan okullar için personel alımı yapılacaktır.

Bu alımlar, KPSS şartı aranmaksızın gerçekleştirileceğinden, ilgilenen adaylar için önemli bir fırsat sunmaktadır. Uşak ilçelerinde yaşayan ve başvuru koşullarını sağlayan adayların ilgili tarihler arasında başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.