Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta Son Vefat Haberleri: Bugün 31 Mart 2023 Tarihinde Kaybettiğimiz İsimler

Uşak ilinde bugün yaşanan

Uşak ilinde bugün yaşanan üzücü haberlerle bir kez daha yasa boğulduk. Gülşen Gerikoğlu, Adem Elagöz ve Binnaz Dümen gibi sevilen ve saygı duyulan vatandaşlarımızın vefatı, Uşak halkını derinden üzdü. Merhumelere Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı temenni ediyoruz. Bu zor zamanlarda acılarını paylaşıyor, merhume ve merhumların anılarının yaşatılmasını diliyoruz.

Binnaz Dümen – 31 Mart 2023

Uşak ilinde bugün yaşanan üzücü bir haberle, Binnaz Dümen isimli bir vatandaşımızı kaybettik. Azmi Dümen’in eşi olan Binnaz Dümen’in vefatı, sevenlerini yasa boğdu.

Merhumenin cenazesi, öğle namazının ardından İkisaray Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Ailesi ve yakınları, merhume için son kez dualar edecekler.

Binnaz Dümen’in hayat dolu kişiliği ve sevecen tavırları, tanıyan herkes tarafından takdir ediliyordu. Uşak halkı, onun vefatıyla büyük bir kayıp yaşadı.

Bu acı kaybın ardından, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Merhume Binnaz Dümen’e Allah’tan rahmet diliyor, mekanının cennet olmasını temenni ediyoruz.

Adem Elagöz – 31 Mart 2023

Uşak ilinde bugün çok üzücü bir haberle karşılaştık ve Adem Elagöz isimli bir vatandaşımızı kaybettik. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz.

Adem Elagöz’ün cenazesi, Öğle namazının ardından Vidinlioğlu Camii ‘nden alınarak Karakaya Mezarlığı’na defnedilecektir. Ailesi ve yakınları, merhum için son kez dualar edecekler.

Uşak halkı, Adem Elagöz’ün vefatıyla büyük bir kayıp yaşadı. Merhumun hayat dolu kişiliği ve sevecen tavırları, tanıyan herkes tarafından takdir ediliyordu.

Bu acı kaybın ardından, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet diliyor, mekanının cennet olmasını temenni ediyoruz.

Cafer Gerikoğlu – 31 MART 2023

Uşak ilinde bugün üzücü bir haberle karşılaştık ve Gülşen Gerikoğlu isimli bir vatandaşımızı kaybettik. Emekli öğretmen Cafer Gerikoğlu’nun eşi, Emekli Öğretmen Tülay Kızılöz ve Emekli öğretmen Nilgün Dal’ın anneleri olan Gülşen Gerikoğlu, sevenleri tarafından büyük bir saygıyla anılacak.

Merhumenin cenazesi, Öğle namazının ardından Örnek Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında Kuyucak Mezarlığı’na defnedilecektir. Ailesi ve yakınları, merhum için son kez dualar edecekler.

Gülşen Gerikoğlu, hayatı boyunca öğrencilerine sevgiyle yaklaşan ve onların hayatına dokunan bir öğretmen olarak tanındı. Uşak halkı, onun vefatıyla büyük bir kayıp yaşadı.

Bu acı kaybın ardından, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Merhume Gülşen Gerikoğlu’na Allah’tan rahmet diliyor, mekanının cennet olmasını temenni ediyoruz.

Yaşlılar ve Yöneticiler Bir Araya
Sıradaki Haber Uşak İl Sağlık Müdürü Huzurevi ziyaretinde