Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Başkan Altay’dan Konya’nın üreten merkezi Beyşehir’e ziyaret

  KONYA (İGFA) –

 

KONYA (İGFA) – Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehir Üzümlü’de düzenlenen dayanışma programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Programda konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, ikincisi gerçekleştirilen programa katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bu güzel birlikteliği, bu güzel imkanı ortaya koyan gençlerimize, bir araya gelen hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Üzümlü, Beyşehir’in, Konya’nın üreten merkezlerinden bir tanesi. Herkes alın terini, emeğini ortaya koyuyor ve Üzümlü gün geçtikçe daha da büyüyor, daha da güçleniyor” diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak görev aldıkları günden itibaren tüm ilçelerde olduğu gibi Beyşehir’de, Üzümlü’de de önemli çalışmalar yürüttüklerini anımsatarak, “Özellikle arıtma tesisinin yapılması herhalde Üzümlü için en elzem işlerden birisiydi. Elhamdüllilah tamamlandı ve hayata geçti. Diğer işleri de belediye başkanımızla birlikte koordineli şekilde yapmaya devam ediyoruz. Bizler bunları yaparken aslında ne yaparsak yapalım sizin yaptığınızın karşılığını vermiş olamayız. Çünkü Üzümlü’nün diğer beldelerden bir farkı var. Burada üreten, kahraman insanlar var. Memleketimize çok önemli bir katkı sağlıyorsunuz. İstihdam oluşturuyorsunuz. İhracat yapıyorsunuz. Sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Her zaman sizlerin yanınızdayız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi artırsın” ifadelerini kullandı.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da programın birliğe ve beraberliğe hayırlar getirmesini temenni etti.

Bu haberin fotoğrafı yok
Sıradaki Haber Abdülaziz Yalçın | TC Uşak Belediyesi