Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta Sağanak Yağış Uyarısı

Hava Durumu Tahmini Uşak

Hava Durumu Tahmini

Uşak ve çevresi için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava tahmin raporuna göre, 4 Eylül tarihinde saat 13.00 ile 21.00 arasında şiddetli sağanak yağışlar beklenmektedir.

Vatandaşlar Dikkat!

Uşak Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu konulara dikkat çekildi:

Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor!

Bugün (04.09.2023) öğleden sonra iç batı bölgelerinde görülecek olan gök gürültülü sağanak yağışların, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Isparta, Burdur ve Eskişehir çevreleri ile Ankara’nın batı, Konya’nın kuzey ve batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklenmektedir. Bu nedenle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Önemli Uyarılar

  • Yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması önemlidir.
  • Sağanak yağışların başlama zamanı 04.09.2023 saat 13.00 olarak belirlenmiştir.

Vatandaşlarımızın bu uyarılara dikkat etmeleri, güvenlikleri ve çevrelerindeki can ve mal kayıplarını önlemeleri için büyük bir önem taşımaktadır. Hava durumu ve güvenlik konularında yapılan güncellemeleri takip etmeleri gerekmektedir.

📍Uşak Havalimanı ziyaretimizde siz değerli
Sıradaki Haber 📍Uşak Havalimanımıza gerçekleştirdiğimiz ziyarette, kıymetli çalışanların ilgileri ve destekleri ile karşılandık.Sizl…