Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Manisa’da çöpleri ‘gönül’den topladılar

Umut Vagonu Topluluğu ve

Umut Vagonu Topluluğu ve yaklaşık 40 gönüllü ile çöp toplama etkinliği düzenlendi. 2 saat süren çöp toplama etkinliğinde 1 kamyon çöp toplandı.

MANİSA (İGFA) – Umut Vagonu Topluluğunun ‘Temiz doğa temiz yaşam’ sloganıyla  yılda 2-3  defa geniş katılım ile yaptığı çöp toplama etkinliği haftasonu gerçekleşti.

Manisa-İzmir yolu 8 km’sinde gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 40 kişi katıldı. 2 saatte  bir kamyon çöp toplayan  gönüllüler temiz çevre için etkinliklerin devam edeceğinin söyledi.

Umut Vagonu Topluluğu  Temsilcisi  Arzu Şahin Ünal yaptığı açıklamada etkinliğinin önemine vurgu yaptı.

Arzu Şahin Ünal, “Umut Vagonu topluluğu olarak gelenek haline getirdiğimiz yılda 2-3 defa gerçekleştirdiğimiz ‘Temiz doğa temiz yaşam’ sloganıyla çıktığımız bu yolda  çöp toplama etkinliği düzenledik. Afed Arama Kurtarma Derneği, Tarzan Biziz Derneği, Parla Botanik, Mod Dijital, Anemon Fotoğraf Dostları’nın katılımıyla ve Yunusemre Belediyesi’nin destekleriyle yaklaşık 40 kişi Manisa-İzmir yolu 8.km’yi el birliği ile temizledik.  Yaklaşık 2 saatte bir kamyon çöp topladık. Son zamanlarda yaşanılan orman yangınlarına da sebebiyet veren atıkların çok yoğun olduğunu görmek bizleri çok üzdü. Yakın zamanda aynı bölgede yeniden çöp toplama etkinliği yapacağız çünkü alan düşündüğümüzden de kötü kullanılmıştı. Bizler her zaman doğanın korunmasında yer alacağız. Toplumumuzdan da aynı bilinci beklemekteyiz. Tüm katılımcılara ve Yunusemre Belediyesi’ne gönüllülük ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Yurdun kuzey ve batı kesimlerinin
Sıradaki Haber Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor