Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Eşme Kaymakamlığı, Emniyet Teşkilatının 178. Yıldönümünü Törenle Kutladı

10 Nisan 2023 tarihinde

10 Nisan 2023 tarihinde Eşme Kaymakamlığı, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümünü anma töreni düzenledi. Etkinlikte, 10 Nisan 1845’ten bu yana her yıl kutlanan Polis Haftası kutlandı. Kaymakamlıkta gerçekleştirilen törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi.

Polis Gününün Önemi

Tören, bir polis memurunun Polis Gününün tarihi ve önemi hakkında yaptığı konuşmayla başladı. Polisin toplumda kanun ve düzeni sağlamada ve vatandaşları suçtan korumada oynadığı rolün altını çizdi. Ayrıca, polis memurlarının tehlikeli suçlularla uğraşmak ve kriz zamanlarında kamu güvenliğini sağlamak da dahil olmak üzere günlük olarak karşılaştıkları çeşitli zorluklardan bahsetti.

Polis Memurları Onuruna Tören

Etkinliğe Eşme Kaymakamı Selin Sarı ve İlçe Emniyet Müdürü Sezgin Akdağ’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda üst düzey yetkili katıldı. Vali Sarı, yaptığı konuşmada polis ekiplerinin çalışmalarını övdü ve kamu hizmetine gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti. Polis gücünün, toplulukların güvenli ve emniyette olmasını sağlamada ve vatandaşların günlük yaşamlarını korkusuzca devam ettirebilmelerinde çok önemli bir rol oynadığını kaydetti.

Konuşmaların ardından ilçe emniyet güçleri şehit polisler anısına anıta çelenk bıraktı. Tören, polis memurlarının sıkı çalışması ve fedakarlığı için katılımcıların kaynaşmasına ve takdirlerini ifade etmesine olanak tanıyan bir resepsiyonla sona erdi.

Polis Memurlarının Sıkı Çalışmalarını Takdir Etme

Eşme Kaymakamlığı, olayla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, özveri ve özveriyle topluma hizmet eden tüm polis ekiplerine şükranlarını sundu. Paylaşımda, “Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yılı ve 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürümüz Sezgin Akdağ ve polislerimiz Kaymakamımız Selin Sarı’yı ​​ziyaret ettiler. Fedakar görev yapan tüm polislerimizi kutluyor, görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Eşme Mahallesi’ndeki tören, polis memurlarının sıkı çalışmasının ve fedakarlığının takdir edilmesinin önemini vurguladı. Topluluklar yeni zorluklarla ve tehditlerle karşı karşıya kalmaya devam ederken, kamu güvenliğinin ön saflarında görev yapanları onurlandırmamız ve desteklememiz çok önemlidir.

Haber Uşak📍Sarayaltı Mahallemizde “Kadayifçi Bahri
Sıradaki Haber Uşak’ta yeni kadayıfçı açıldı