Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ın elektrik dağıtımında da rol alan OEADAŞ, CDP’den tam not aldı

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ), sürdürülebilir uygulamaları ile Karbon Saydamlık Projesi (CDP) Tedarikçi İlişkileri Derecelendirmesi (SER) programı tarafından takdir edilmiştir. Şirket, Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar, Bilecik ve Uşak illerine elektrik dağıtım hizmeti vermektedir. OEDAŞ, kendisini sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda tüm paydaşlarının çevresel, sosyal ve yönetişim dengelerini korumaya çalışan bir şirket olarak tanımlamaktadır.

2022 Değerlendirmesinde Derecelendirmeyi Koruma

Londra merkezli kar amacı gütmeyen uluslararası kuruluş CDP tarafından yapılan SER programının 2022 yılı değerlendirmesinde OEDAŞ, geçen yıl aldığı A notunu korudu. Şirket, SER’de bu puanı alan 19 Türk şirketi arasında yer almış ve A notu alan tek elektrik dağıtım şirketi olmuştur. Bu başarı, bir basın duyurusu ile abonelere aktarılarak, şirketin puanını korumadaki başarısı ve sürdürülebilir uygulamalarda sektörde lider olarak kabul edilmesi vurgulanmıştır.

Sürdürülebilirlik Stratejileri ve Gelecek Planları

Faaliyetleri ve yatırımları ile sürdürülebilir değer yaratmayı hedefleyen bir şirket olarak OEDAŞ, tedarikçileri ve alt yüklenicileri de dahil olmak üzere tüm paydaşlarının çevresel, sosyal ve yönetişim dengelerini dikkate almaktadır. Şirket, sürdürülebilirlik hedefleriyle uyumlu projeler geliştirmek için paydaşlarıyla iş birliği yapmaktadır. OEDAŞ Başkanı Muzaffer Yalçın, faaliyetlerini yürütürken çevreye ve topluma olan bağlılığını, yenilikçi ve etik iş modeli ile kesintisiz hizmet sunmayı, akıllı şebeke yatırımları ile sürdürülebilir değer yaratmayı ve etkin enerji yönetimi ile bölgeye katkı sağlamayı vurguladı.

OEDAŞ, CDP’nin SER programından A notu alarak sürdürülebilirlik konusundaki kararlılığını kanıtlamış ve puanını iki yıl üst üste korumuştur. Faaliyetleri ve yatırımları ile tedarikçi ve taşeronlar dahil tüm paydaşlarının ihtiyaçlarını gözeterek sürdürülebilir değer yaratma çabası, onu sektörde lider olarak farklı kılmaktadır. OEDAŞ’ın etkin enerji yönetimi ve akıllı şebeke yatırımlarına olan bağlılığı, sürdürülebilir uygulamaları hayata geçirmek isteyen diğer kuruluşlar için bir rol model olarak konumunu daha da sağlamlaştırmaktadır.

Uşak'ta faaliyet gösteren Çamtepe Ekmek
Sıradaki Haber Uşak’ta Fırın Şoförü Aranıyor