Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Denizli’de Kaçırılan Çocuk Uşak Otoyolunda Canlı Bulundu

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde bulunan EH isimli 4 yaşındaki erkek çocuk yürek burkan bir olayda kaçırıldı. Üç gün süren arama kurtarma çalışmalarının ardından çocuk, trafik kontrol ekipleri tarafından Uşak karayolunda sağ olarak bulundu.

EH’nin Ortadan Kaybolması

10 Nisan Pazartesi günü EH ve annesi, ameliyat sonrası kontroller için üniversite hastanesine gitti. Bahçede beklerken genç çocuk bir anda ortadan kayboldu. Tüm çabalara rağmen bulunamayan EH, ailesini perişan etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şüpheliler Ağlayan Çocukla Kaçtı

EH’nin babası MH’ye göre, şüpheliler, çocuğun ağlaması dayanılmaz hale gelince paniğe kapılarak onu yol kenarındaki bir trafik kontrol noktasının yakınında bırakmalarına neden oldu. Neyse ki, yoldan geçen bir sürücü terk edilmiş çocuğu gördü ve yetkilileri uyardı. EH zarar görmeden ve sorunsuz bir şekilde ailesine kavuştu.

Minnettar Bir Buluşma

EH ve ailesinin yeniden bir araya gelmesi, trajedinin ortasında iç açıcı bir andır. Aile, oğullarını bulup kurtaranlara ve bu çile boyunca onlara destek olan halka şükranlarını dile getirdi. Bu olay, kriz zamanlarında toplum bilincinin ve işbirliğinin öneminin yanı sıra savunmasız bireylerin, özellikle çocukların emniyet ve güvenliği için artırılmış önlemlere duyulan ihtiyacı vurgulamaktadır.

EH’nin kaçırılması ailesi için büyük bir üzüntüye neden olurken, sağ salim bulunması karanlık günlerin ortasında bir umut ışığıdır. Bu olay, topluluklarımızı güvende tutmak için herkese uyanık ve proaktif olmayı hatırlatsın.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41
Sıradaki Haber 41 ilde ‘Narkoçelik-12’! 268 gözaltı