Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak Eşme İlçesinde Yatalak Eşini Öldürüp İntihar Etti

Eşme ilçesine bağlı sakin

Eşme ilçesine bağlı sakin Poslu köyünde yaşanan şok olayda, bir adam yatalak karısını kendine doğrultmadan önce yatalak karısını öldürdü. Alattin Mandal (55) ve Ayşe Mandal (52) isimli çift, komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen yetkililer tarafından evlerinde ölü bulundu.

Trajik Olayın Arkasındaki Bilinmeyen Neden

Edinilen bilgilere göre, cinayetin ardındaki neden henüz bilinmiyor. Çiftin komşuları ve akrabaları, çifti birbirlerini çok seven ve önemseyen olarak tanımladıkları için şok ve şaşkınlık içindeler. Akıl sağlığı sorunları olduğu bilinen Alattin Mandal’ın durumu için ilaç kullandığı bildirilirken, bunun trajik olayda rolü olup olmadığı belirsiz.

Soruşturmalar Devam Ediyor

Cesetlerin bulunmasının ardından olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri karı kocanın hayatını kaybettiğini tespit ederken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Çiftin cenazeleri daha sonra detaylı inceleme için Esme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay, köylerinden iki kişinin trajik kaybıyla yüzleşmeye çalışan halkı şok ve yas içinde bıraktı. Yetkililer, anlamsız öldürme ve intiharın ardındaki saik hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkarmayı umarak konuyla ilgili soruşturmalarına devam ediyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41
Sıradaki Haber 41 ilde ‘Narkoçelik-12’! 268 gözaltı