Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

UŞAK – Uşak’tan Gediz

UŞAK – Uşak’tan Gediz istikametine giden Akbulak Köyü Kavşağı’nda dün öğle saatlerinde trajik bir kaza meydana geldi. Otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

<Kazanın Ayrıntıları>

Olay yerinden edinilen bilgiye göre kaza, Uşak-Gediz yolu üzerinde M.Ş yönetimindeki 26 SA 162 plakalı otomobilin çarpması sonucu meydana geldi. (52) ile Mehmetcan Özbay’ın (17) kullandığı plakasız motosiklet çarpıştı. Çarpışma şiddetliydi ve Özbay motosikletten fırlayarak ölümcül şekilde yaralandı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak Özbay’ın daha önce hayatını kaybettiği belirlendi. Kaza mahallinde yapılan incelemelerin ardından cenazesi ileri tetkikler için Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

<Kazanın İncelenmesi>

Kazanın çıkış nedeninin belirlenmesi için ilgili ekipler tarafından inceleme başlatıldı. İlk raporlar, çarpışma meydana geldiğinde otomobil ve motosikletin zıt yönlerde hareket ettiğini gösteriyor. Bu noktada, sürücülerden birinin hatalı olup olmadığı veya kazaya katkıda bulunan herhangi bir dış etken olup olmadığı net değil.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, siber
Sıradaki Haber 11 ilde 63 Siber’göz’altı!