Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta Zafer Partisi Üyeleri İstifa Etti ve MHP’ye Katıldı

Türkiye’nin batısındaki Uşak ilindeki

Türkiye’nin batısındaki Uşak ilindeki Zafer Partisi üyeleri sürpriz bir hareketle partilerinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) katıldı. Duyuru, MHP Uşak İl Başkanlığı binasında yeni üyeler için düzenlenen rozet takma töreninde MHP Milletvekili Adayı Ayhan Kını tarafından yapıldı.

Aralarında İl Başkanı Tolga Özkan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akçay’ın da bulunduğu Zafer Partisi üyelerinin istifası siyaset arenasında birçok kişiyi şoke etti. 2018’de kurulan Zafer Partisi Uşak’ta destek kazanıyor ve istifaların partinin bölgedeki popülaritesini etkilemesi muhtemel.

Zafer Partisi’nden ayrılma kararları hakkında da konuşan Özkan, “MHP’nin ilke ve politikalarına inandığımız için katılma kararı aldık. MHP’nin büyümesine ve başarısına katkı sağlamak istiyoruz ve en doğrusu da bu olduğunu düşünüyoruz.” yapmanın yolu.” Akçay, Özkan’ın duygularını yineleyerek, “Uşak için daha iyi bir gelecek için çalışmak istiyoruz ve bunu başarmak için MHP’nin doğru parti olduğunu düşünüyoruz.”

<MHP’ye hoş geldiniz>

Uşak’ta uzun yıllardır faaliyet gösteren MHP, yeni üyelerini sıcak karşıladı. Rozet takma töreninde konuşan Ayhan Kını, “Tolga Özkan, Mustafa Akçay ve ekibini MHP’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tecrübe ve birikimlerinin bizler için çok değerli olacağına inanıyor, katılacağına inancımız tam.” Partiye önemli katkılar sağlar.”

Kını, “MHP olarak her zaman milliyetçilik, demokrasi ve hukuk devleti ilkelerine bağlı kaldık. Bu değerlerin ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi için vazgeçilmez olduğuna inanıyor, Tolga’yı aramızda görmekten gurur duyuyoruz. Özkan, Mustafa Akçay ve ekibi gemide.”

Zafer Partililerin istifası ve ardından MHP’ye katılmalarının Uşak’ta yerel siyaseti önemli ölçüde etkilemesi muhtemeldir. Bölgede destek toplamaya başlayan Zafer Partisi’nin artık destekçilerinin çoğunu MHP’ye kaptırması muhtemeldir.

MHP ise deneyimli ve özverili üyelerin saflarına katılmasından fayda sağlayabilir. Parti, Uşak’taki konumunu güçlendirmek için çok çalışıyor ve yeni üyelerin partinin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olması bekleniyor.

Zafer Partisi üyelerinin istifa ederek MHP’ye katılmaları Uşak’ın siyasi manzarası açısından önemli bir gelişmedir. Bunun, Zafer Partisi’nin ve MHP’nin bölgedeki popülaritesini nasıl etkileyeceğini zaman gösterecek, ancak kesin olan bir şey var: MHP’ye deneyimli ve kendini adamış üyelerin eklenmesi, partinin Uşak ve ötesindeki konumunu muhtemelen güçlendirecektir. .

Uşak'ta yeni bir dönem başladı.
Sıradaki Haber Uşak Belediye Başkanı Yalım, Göreve Başladı: Hemşehrilerini Makamında Ağırlıyor