Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

AK Parti Milletvekili ve Grup Başkanı Uşak’ta Kan Bağışladı

AK Parti Uşak Milletvekili

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve AK Parti Grup Başkanı Yılmaz Uşak, kentte düzenledikleri bir dizi program kapsamında 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda kan bağışında bulundu. Ayrıca Kurtuluş Mahallesi ve İsmet Paşa Caddesi’ndeki esnafı da ziyaret ettiler. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak milletvekili adayı Hilal Sabancı ve AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar gibi önemli isimlerin eşlik ettiği Yılmaz, Türkiye’nin devam eden projelerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin Devam Eden Projeleri Tartışıldı

AK Parti Grup Başkanı Yılmaz, Uşak’a yaptığı ziyarette, aralarında Karadeniz gazı ve TCG Anadolu’nun da bulunduğu Türkiye’nin devam eden projelerine değindi. Daha önceki hükümetler bu tür projeleri günlerce hatta aylarca hayata geçirmekten söz ederken, şimdiki hükümet bunları hayata geçirdiğini vurguladı. Yılmaz, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin görüş ve temennilerini de dile getirdi.

Yılmaz Türkiye’ye Birlik ve Beraberlik Diliyor

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken AK Parti Grup Başkanı Yılmaz, birlik olmanın önemine vurgu yaparak Türkiye için refah diledi. Türk milletinin devletin yaptığı hizmetleri tartarak herkese hak ettiğini vermesini temenni etti. Yılmaz, milletin gücünün sonsuza kadar korunmasını umduğu birlikten kaynaklandığını da vurguladı.

Uşak Postası Haberlerinden Haberdar Olun

Uşak’taki son gelişmelerden haberdar olmak için Uşak Postası haber sitesini mutlaka takip edin. Yerel haber ve olaylara geniş yer veren Uşak Postası, bölgeyle ilgilenenler için güvenilir bir bilgi kaynağı sağlıyor.

Ülkemizin Tarımsal Kalkınmasına Destek: Çiftçi
Sıradaki Haber Uşak Tarım Müdürlüğü: Çiftçi Eğitimi Anketi Devam Ediyor