Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta 5 Mayıs’ta Planlanan Elektrik Kesintisi

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.,

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., 5 Mayıs’ta Uşak bölgesindeki birçok bölgeyi etkileyecek planlı elektrik kesintilerini duyurdu. Planlanan kesintiler, şebeke tesisi bakım ve onarım çalışmaları için gereklidir. Bu kesintilerin süresi bazıları için sakıncalı olsa da, elektrik şebekesinin güvenliğini ve güvenilirliğini sağlamak için gereklidir. Aşağıda, etkilenen bölgelerin ve bunlara karşılık gelen kesinti sürelerinin kapsamlı bir dökümü verilmiştir:

Merkez

Muharremşah sakinleri aşağıdaki etkilenen bölgelere dikkat etmelidir: 1.Çamcı Caddesi, 1.Şakir Caddesi, Doğancık Caddesi, Güney Çevre Yolu Bulvarı, Hacım Sultan Caddesi, Halil Kaya Gedik Bulvarı, İspiroğlu Çiftliği, Sokie Çiftliği, 1 Sokia Çiftlik Evleri, Susuzören Caddesi ve Susuzören Caddesi. Bu alanlarda TR-3 bakım çalışması nedeniyle 5 Mayıs 2023 tarihinde 09:00-16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacaktır. Bu alanlardaki çalışmaların erken bitirilmesi durumunda ilan edilen bitiş saati beklenmeden elektrik verilecek.

Ayrıca aynı gün saat 09:00-16:00 saatleri arasında TR-1 bakım çalışması nedeniyle Muharremşah Koyu’nda da elektrik kesintisi olacaktır. Etkilenen alanlar, yukarıda listelenenlerle aynı caddeleri içerir. Önceki kesintiye benzer şekilde, bu bölgelerdeki çalışmaların planlanandan önce tamamlanması halinde elektrik, açıklanan bitiş saatinden daha erken verilecek.

Kayağıl – Karabol

Kayaağıl’a bağlı Karabol köyü sokağı sakinleri, Karabol Körfezi bölgesinde bakım çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs 2023 günü saat 10:30-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacağını dikkate alsınlar. Bu alandaki çalışmaların planlanandan önce bitirilmesi durumunda, ilan edilen bitiş saatinden önce elektrik geri gelebilir.

Bu kesintiler sırasında, elektrik geri geldikten sonra olası güç dalgalanmalarından zarar görmemesi için tüm elektronik cihaz ve cihazların kapatılması gerektiğine dikkat etmek önemlidir. Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. planlı elektrik kesintilerinden dolayı oluşabilecek rahatsızlıklardan dolayı özür diler, gerekli bakım çalışmaları sırasında gösterdikleri sabır ve anlayış için site sakinlerine teşekkür eder.

Uşak’ta Hafta Sonu Sıcak Hava
Sıradaki Haber Uşak’ta dışarı çıkacaklara uyarı: Bunu sürmeden çıkmayın