Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta Oy Verme Süreci Devam Ediyor

Uşak’ta Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili

Uşak’ta Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri İçin Oy Verme Süreci Devam Ediyor

Uşak halkı, Türkiye genelinde düzenlenen 13. Cumhurbaşkanlığı ve 23. Dönem Milletvekili seçimleri için 14 Mayıs Pazar günü erkenden uyandı. Sabah saat 08.00’de sandıkların açılmasıyla birlikte Uşak’ta vatandaşlar oy kullanma merkezi olarak belirlenen okullara akın etti.

Kent genelinde çeşitli okullarda oy kullanmaya gelen vatandaşlar kimliklerini ve oy pusulalarını teslim aldı. Seçmenler daha sonra sandıklarda oylarını kullandılar ve zarfın içine koydukları oy pusulalarını sandığa attılar. Oy verme işlemi sırasında okulların koridorlarında zaman zaman kuyruklar oluştu.

Uşak’ta Büyük Seçmen Katılımı

Akşam saat 17.00’ye kadar devam eden oy kullanma sürecine Uşak’ta onbinlerce vatandaş katıldı.

Uşak oy kullanma merkezi, oy kullanmak için vatandaşların uzun kuyruklarda sabırla beklemesiyle bölgenin en işlek merkezlerinden biri oldu. Oy verme istasyonlarındaki seçim yetkilileri, maske ve el dezenfektanı kullanımı da dahil olmak üzere gerekli tüm sağlık önlemlerinin alınmasını sağladı.

Oy verme işleminin akşam saat 17.00’de sona ermesinin ardından sandıklar mühürlendi ve oy sayımına başlandı. Seçim sonuçları, Türkiye’nin önümüzdeki birkaç yıldaki siyasi geleceğini belirleyecek.

Uşak seçim merkezinde bağlılıklarını oy kullanarak gösteren seçmenler dikkat çekti. Türkiye genelinde 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri’nin galiplerini oy sayımları belirleyecek.

Uşak, dün akşam saatlerinde etkili
Sıradaki Haber Uşak’ta Sağanak Yağış Caddeleri Su Altına Bıraktı