Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

UŞAK, AK Parti dedi

AK Parti 28. Milletvekili

AK Parti 28. Milletvekili Seçimlerinde Uşak’ta 2 Milletvekili Kazandı

14 Mayıs’ta Türkiye genelinde 28. Millet Meclisi seçimleri yapıldı ve sonuçlar belli oldu. Oy sayımlarına göre Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) oyların %36,03’ünü alarak lider parti oldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yüzde 29,07 ile ikinci, İYİ Parti yüzde 17,41 ile üçüncü oldu.

Uşak’ta AK Parti iki, CHP bir milletvekili çıkardı. Seçime girerken büyük umutları olan İYİ Parti, Uşak’tan milletvekili çıkaramadı. AK Parti Uşak 2. Milletvekili Fahrettin Tuğrul, sosyal medyadan yaptığı açıklamada vatandaşlara teşekkür etti. Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye desteklerini gösteren halkımıza teşekkür etti, seçim sonuçlarının vatana, millete, kente hayırlı olmasını temenni etti.

Uşak Belediye Başkanı AK Parti’de Yeni Seçilen Milletvekillerini Tebrik Etti

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, sosyal medyadan yaptığı yazılı açıklamayla AK Parti’nin yeni seçilen milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul’u tebrik etti. Seçim sonuçlarının ülkeye, şehre ve millete hayırlı olmasını temenni etti. Seçime yüksek katılım, halkın demokrasiye bağlılığını, vatanına, milletine, bayrağına ve devletine verdiği desteği gösterdi.

28. Millet Meclisi seçimlerinde AK Parti Uşak’ta iki milletvekili kazandı. CHP bir sandalye kazanırken, İYİ Parti milletvekili seçemedi. Seçim sonuçlarının ülkenin geleceği ve siyaseti üzerinde önemli bir etkisi olması bekleniyor.