Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

UŞAK BELEDİYESİ İLE ENGELLER BİR BİR KALKIYOR

Kentin Her Noktasında Birbirinden

Kentin Her Noktasında Birbirinden Kapsamlı Üst Yapı Çalışmaları Yürüten Uşak Belediyesi, Hızlı Ve Özenli Bir Şekilde Yapımını Gerçekleştirdiği Deniz Grup Asım Karaer Engelsiz Yaşam Merkezi Ve Sağlık Ocağı’nı Hizmete Sokmak İçin Gün Sayıyor. 

Özel gereksinimli bireyleri göz önüne alarak başlatılan konsept proje, bireylere sosyalleşme fırsatı sunarken aynı zamanda çeşitli aktivitelere katılmalarını sağlayarak merkez içerisinde geçirecekleri vakti kıymetli kılmayı hedefliyor.

Hizmet Engel Tanımaz

Uşak’ın kalbinde yerini alan, eski müzenin olduğu yere yapılan ve 1600 metrekare alana sahip olan bina, toplamda 4 kattan oluşuyor. Binada sağlık ocağı ve engelsiz yaşam merkezi olarak iki ayrı giriş kapısı bulunacak. İçerisinde; sağlık hizmeti, özel bireylere yönelik psikolojik destek birimi, engelli vatandaşlar için hizmet ve kurs odaları gibi faaliyetlerin yanı sıra; müzik odası ve spor salonları da hizmet verecek. Ayrıca Deniz Grup Asım Karaer Engelsiz Yaşam Merkezi gün boyunca ağırladıkları özel gereksinimli bireylerin ailelerine de gözleri arkada kalmadan günlük işlerini halledebilmesine olanak sağlamış olacak.

Uşak Yenir Bir Merkez Kazanacak

Engelli bireylerin Uşak’ta daha güzel ve rahat bir yaşam sürdürebilmeleri için yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Hayatın akışı içerisinde bazen özel gereksinimli bireylerin ve ailelerinin yaşadığı zorlukları görmekte, onları anlamakta zorluk çekebiliyoruz. Bu tesis sayesinde özel bireylerimiz sosyalleşebilecek, çeşitli etkinlikler yapabilecek ve anne babalar da çocukları bizlere emanetken günlük işlerini halledebilecek. İnşallah en kısa süre içerisinde binanın son hazırlıklarını tamamlayarak, vatandaşlarımıza kapsamlı bir merkezi daha sunmuş olacağız.” dedi.

📍Yeni Uşşak Aşevimiz şehrimize hayırlı
Sıradaki Haber 📍Yeni Uşşak Aşevi’miz şehrimize hayırlı olsun.Belediyemiz öncülüğünde, hayırseverlerimizin katkılarıyla yapımı tamaml…